Domov dôchodcov v Nemecku

Domov dôchodcov v Nemecku Poslaním domova dôchodcov a domova sociálnych služieb je poskytnúť pokojný domov a profesionálnu starostlivosť všetkým klientom.

Opatrovateľky a zdravotné sestry sa postarajú o seniorov, ktorí potrebujú krátkodobé doliečenie alebo stálu starostlivosť. Ponúkajú vysokokvalifikované služby.

Seniori si zaslúžia dôstojnú starostlivosť. Domov dôchodcov vytvára vhodné podmienky pre ľudí odkázaných na dlhodobú pomoc v rôznych životných etapách. Odborný personál, so srdečným a citlivým prístupom je zárukou spokojnosti našich klientov.

Niektoré domovy dôchodcov poskytujú doliečovacie a rehabilitačné pobyty po úrazoch či nečakaných zdravotných problémoch. Túto možnosť využívajú často ľudia prepustení z jedného zdravotného zariadenia, ktorí majú nastúpiť do druhého zariadenia, ale systém zdravotných poisťovní v rovnaký deň takúto situáciu neumožňuje. Mnohí, okrem zabezpečenia bežného života, potrebujú infúzie či ďalšie odborné úkony. Možnosť krátkodobých pobytov využívajú najmä ľudia starajúci sa o svojich rodičov v čase, keď potrebujú ísť na služobnú cestu alebo cestujú na dovolenku.

Best Job Vám ponúka možnosť práce v domove dôchodcov v Nemecku v meste Montabaur v nemeckej spolkovej krajine Porýnie-Falcko.
Výhody tohto pracovného miesta:
- práca vhodná pre opatrovateľky aj opatrovateľov
- práca na slovenskú živnosť
- možnosť zobrať si so sebou aj psa
- zaujímavé platové ohodnotenie
- ubytovanie a strava zadarmo
- možnosť navštíviť okolie (barokový zámok v pohorí Westerwald, zoologickú záhradu, Mons-Tabor-Bad (kúpele+ fitness, Gelbachtal- turistickú oblasť, kino, ... ) alebo niektorý z miestnych koncertov a trhov

Ponuku práce pre opatrovateľku/ opatrovateľa nájdete na našej stránke v sekcii Pracovné ponuky - Nemecko - 125345 Montabaur