BRIGÁDA PRE MLADÝCH NA LETO

Veľa mladých ľudí túži po úspešnom zvládnutí školského roka vycestovať na prázdniny niekam za hranice, buď do blízkych štátov ako napr. Rakúsko, Nemecko, alebo aj ďalej do zámoria, či až ďalekej Ameriky. V dnešnej dobe odhliadnuc od pandémie sa im ponúka široké spektrum pracovných miest, ktoré sú vhodné pre študujúcu mládež. Plánuješ aj ty ísť niekam v lete a zarobiť si? Samozrejme zažiť aj niečo nové a popritom sa zdokonaliť v cudzom jazyku?

Chrovátsko hľadá tiež mladých ľudí na pozíciu animátorov, chyžných do hotela, obsluhy plážových reštaurácií, pomocnej sily do kuchyne, atď. Práca je väčšinou na sezónu, od mája až do konca septembra. Ubytovanie a plnú penziu majú študenti zabezpečenú a popri práci majú určite aj šancu na spoznávanie krajiny, novej kultúry a nadväzovanie priateľstiev.
Stačí k tomu komunikatívne ovládať anglický jazyk, prípadne nemecký, pri pozícii animátora mať kladný vzťah k deťom, prípadne byť dobrý v niečom výnimočnom, vedieť tancovať, potápať, či cvičiť s deťmi. Niektorým mladým ľuďom vyhovuje pracovať na čerstvom vzduchu, na poliach, v sadoch pri zbere ovocia alebo v skladoch.
Je najvyšší čas začať sa rozhliadať po správnom výbere brigády, pretože čas beží a záujemcov je určite dosť.