Ako si nájsť prácu v zahraničí?

Počas posledných pár rokov sa práca v zahraničí stala populárnou. Nielen že si môžeme privyrobiť do rodinnej kasy viac ako doma na Slovensku, ale mimo zárobku vieme aj čo-to pocestovať a spoznať príjemných ľudí. Nájsť prácu v zahraničí na “vlastnú päsť” je veľmi náročné- sami sme si tým prešli. Prináša to mnohé riziká. V krátkosti Vám spíšeme 5 hlavných dôvodov, prečo vycestovať za prácou s Best Job?

Väčšina prác je vopred dohodnutá cez sociálne siete, však realita je častokrát iná. Kruté ubytovacie podmienky,
musíte si nákladnú cestu na miesto hradiť sami, menšia mzda ako bolo vopred dohodnuté, neplatenie na čas a vo
všeobecnosti možnosť oklamania. Toto všetko sú riziká, ktoré by snáď každý z nás nerád podstúpil.

S nami sa nemusíte báť nedodržania podmienok, nekvalitného ubytovania alebo nezaplatenia na čas. Garantujeme Vám to najlepšie, čo vieme ponúknuť. Pozrite si naše recenzie od našich spokojných pracovníkov https://best-job.sk/sk/referencie V krátkosti Vám spíšeme 5 hlavných dôvodov, prečo vycestovať za prácou s Best Job?

1. ŽIADNE SPROSTREDKOVATEĽSKÉ POPLATKY

Garantujeme Vám, že od Vás nebudeme chcieť ani Euro za to, že Vám nájdeme prácu ktorá bude najviac reflektovať Vás a Vaše záujmy. Počúvame naše opatrovateľky a zaraďujeme ich podľa ich preferencií, skúseností a žiadostí. Vážime si naše opatrovateľky. Všetko bez administratívnych, manipulačných a akýchkoľvek poplatkov.

2. PRÍSPEVOK NA CESTU

Nie, nevyšleme Vás na Vaše náklady do zahraničia. Cestovné hradíme vo výške od 50 do 150 EUR na Vašu cestu, aby ste sa čo najpohodlnejšie dostali do destinácie. Pomôžeme Vám vybrať najrýchlejší spoj, ponúkame asistenciu so zabezpečením cestovných lístkov a tak isto pomôžeme s inštrukciami ako sa dostať na presné miesto práce. A TO VŠETKO BEZ NÁVŠTEVY POBOČKY!

3. BEZ VIAZANOSTI

Poznáte ten pocit keď niekde podpíšete zmluvu na dlhodobý čas a cítite sa pod tlakom i keď možno nieste spokojná/ý? My to poznáme. Samozrejme že s Vami chceme spolupracovať dlhodobo, no nezaväzujeme Vás k dlhodobej spolupráci žiadnymi sankciami alebo poplatkami. Spolupráca je dobrovoľná, a dĺžku turnusu si vyberáte SAMI ešte pred vycestovaním.

4. 24 HODÍN NA TELEFÓNE - to bez agentúry nemáte!

“Jedna suseda mi dohodila prácu v Rakúsku”. Okej. To je pekné, prídete na dohodnuté miesto, všetko je inak ako sa Vám vopred opísalo a na koho sa obrátite? Nemáte komu ani len zavolať a posťažovať sa. S Best Job sa Vám toto NESTANE. Sme tu pre Vás 24 hodín denne v prípade akéhokoľvek problému, konfliktu, nespokojnosti, potrebnej asistencie a množstvo iného...

5. ACH VŠADE CHCÚ LEN SKÚSENOSTI... U NÁS TO NIE JE PRAVIDLO!

Všetci veľmi dobre vieme, že každá pracovná ponuka je po väčšine spätá s pár ročnými skúsenosťami. A však my sme pracovali tvrdo aby sme našli rokmi overeného zamestnávateľa, ktorý Vám bezplatne poskytne pár dňový kurz s ubytovaním a certifikátom a následne dostanete prácu. Všetko sa dá, len treba chcieť!

Len to najlepšie čo ponúkame nájdete u nás na web stránke https://best-job.sk/sk/uvod